Ловен клуб

Ловен клуб — това е мястото мястото, където се събират само най-свирепите ловци на глави. Единствено тук истински ще можете да отмъстите, като накарате неприятелят да трепери от ужас при мисълта за очакващото го възмездие. Организирайте лов на вашите неприятели и те никога повече няма да посмеят да пресекат пътя ви! Достъпен е от 6 ниво.

Поръчки

За да изпратите поръчка, трябва само да попълните името на играча в съответното поле. При оформянето на поръчката можете да посочите допълнително и награда, да направите обявата частна, също така да изпратите след неприятеля по-обиграни ловци. Всяка първа поръчка за нова жертва (жертва, която не е посочвана от друг играч) в рамките на деня е безплатна. На ден можете да изпращате не повече от 10 поръчки. Можете да поръчвате играчи 7 ниво и нагоре.

Поръчката се състои от три нападения над този, който ви е трън в очите, като резултатът от нея не е важен. Поръчката става активна един час след подаването на заявката и трае 24 часа от момента на встъпване в сила. При неизпълнение на поръчката парите се връщат. А след трите нападения се счита за напълно изпълнена.

След като заявката е изпратена, за жертвата се организира лов. Всеки ловец вижда единствено своя списък с жертви, който се състои от играчи в диапазона [-1;+2] ниво спрямо нивото на ловеца.

Не можете да подавате заявка за играч и да изпълнявате в същото време.

Играчите, които имат активиран Баровски статус могат да разкрият направената срещу тях поръчката срещу дини.

Награди

За да можете да получите възможността да изпълнявате поръчки и да печелите пари от това, трябва да станете член на Ловния клуб. Членството струва определено количество руда и трае 14 дни.

За всяка победа ловците ги очаква не само награда, но и 1, 3, 5 или 7 значки, а и имате шанс да отнемете мобилен, които могат да се използват в Дюкяна.

С помощта на значките можете да ускорявате спусканията в метрото по време на лов за Плъхотроли

.